Cunit Drone Race

 

II CUNIT DRONE RACE

 

ESQUEMA

TARDA

Smartcities

Dia i hora: 22 de maig de 9h a 14h

Ubicació: Pavelló “Els Joncs” de Cunit

Activitat que s’emmarca dins del IIICongrés LocalTIC Cunit

Organitza: Ajuntament de Cunit i Flyaway

 

PERQUÈ ES FA LA II EDICIÓ DEL CUNIT DRONE RACE?

Aquesta activitat s’emmarca dins de la IIIª edició del Congrés tecnològic LocalTIC Cunit

La regidoria TIC amb el seu Congrés pretén fer de Cunit un municipi tecnològic, pioner en tecnologies de la informació i la comunicació. I posicionar Cunit com a municipi TIC

En aquesta línia, la regidoria TIC vol presentar els seus projectes pioners en TIC, entre els quals es troba el de dronòtica educativa a les escoles i per a majors.

Què és la dronòtica educativa?

Un mètode innovador d’aprenentatge de competències a través de la tecnologia drone, transversal i aplicable a tots els camps de l’activitat humana.

Aquest projectes es presenten de dues maneres, en diferents formats i escenaris:

1.- Presentació dels projectes el dijous a la tarda al LocalTIC, adreçat als mestres de les escoles i a les ampes.
2.- Visita dels nens de les escoles i ies de Cunit a la Cunit Drone Race: on veuran el què és una carrera de drones amb pilots professionals, visitaran els diferents estands amb drones i els hi faran una xerrada del que són els drones, els usos, etc.
3.- Visita dels majors a la Cunit Drone Race: on veuran el que és una carrera de drones amb pilots professionals, visitaran els diferents estands amb drones i els hi faran una xerrada del que són els drones, i com els drones poden endarrerir l’aparició dels símptomes de certes demències mitjançant estímuls visuals i cognitius.

ASSISTENTS

La CUNIT DRONE RACE és d’accés gratuït per a totes aquelles persones que vulguin viure una carrera de drones amb pilots professionals.

Es rebran visites de l’alumnat de 6è de les Escoles els Cossetans i SolCunit, i de l’alumna de 3è a 6é de l’escola Pompeu Fabra de Cunit, els alumnes de 1r i 2n de l’Institut, i dels Grau d’Informàtica

Es rebran visites dels majors del Casal d’Avis de Cunit.

Passaran per la Cunit Drone Race, (confirmació personatge principal), i es retransmetrà missatges de pilots professionals per a recolzar la II edició de la Cunit Drone Race.

 

 

 

 

 

VOLS SER PATROCINADOR? Pots veure les bases i condicions per a la selecció d'empreses patrocinadores del IV CONGRÉS TECNOLÒGIC LOCALTIC CUNIT 2019.

Més informació